Budući da smo ONLINE prodavnica, molimo Vas da pre dolaska u radnju proverite dostupnost artikla

O nama

FROG je IT firma specijalizovana za prodaju i održavanje računara i računarske opreme.

VIZIJA

Naša vizija je da postanemo lider u domenu proizvodnje, održavanja i prodaje računara , računarske opreme i celokupne IT tehnike na teritoriji cele Srbije.
Da ponudimo najviši nivo usluge uz primenu novih ideja kako bi stekli poverenje i što veći broj zadovoljnih partnera uz stalne inovacije u poslovanju.
Viziju ćemo ostvariti zajedno u saradnji sa našim partnerima koji dele iste najviše principe savremenog poslovanja, uskladu sa Vašim potrebama.

CILJEVI

Naš cilj je da u narednom periodu stvorimo sto veći broj zadovoljnih klijenata koji bi nam svojim poverenjem omogućili da saradnju i kvalitet usluga dignemo na još viši nivo.
Naš malopordajni objekat i servis, nalaze se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 164, na Zvezdari, gde Vam je u ugodnom ambijentu na raspolaganju naše ljubazno i stručno osoblje koje će u svakom trenutku pokušati da Vam da savet, preporuku ili reši problem.

Radno vreme maloprodaje i servisa je od 09:00h - 17:00h svakim radnim danom, subota - nedelja: zatvoreno

Na stranici kontakt možete pogledati detaljnije informacije o našoj firmi.

MOTO

Naš moto je pre svega poštovanje i briga o kupcu. Najbolji odnos cene i kvaliteta uz najbolji mogući servis i podršku.
Najbolja asortimanska ponuda
Konkurentne cene
Kontinualno praćenje i usvajanje novih tehnologija i vodećih brendova
Neprekidno praćenje i razumevanje zahteva i potreba kupaca
Održavanje kvalitetnih odnosa sa dobavljačima
Kvalitetom svojih proizvoda i profesionalnim odnosom prema radu negovati poverenje svojih poslovnih partnera i stacati nove
Obezbeđivanje maksimalne motivisanosti zaposlenih u svakom trenutku
Kontinualno usavršavanje i edukovanje zaposlenih, koji su i osnovni izvor naše energije

PROIZVODI I USLUGE

Na lageru se konstatno nalazi veliki broj računara, gaming računara, laptopova , monitora, računarskih periferija i komponenti koji će zadovoljiti vaše afinitete.
Prodaju, servis i održavanje računara postavljamo na najviše standarde i kao takve stalno obnavljamo i usavršavamo znanja o računarima i računarskim sistemima.
U skladu sa tim FROG ulaže u obrazovanje svojih zaposlenih kao i njihovo praćenje trendova u celokupnom IT sektoru i time dobijamo najviši nivo kvaliteta i usluga koji nas izdvaja u odnosu na konkurenciju.
Neki od brendova sa kojima radimo su: INTEL , AMD , COOLER MASTER , ASUS , GIGABYTE , MSI , DELL , ACER , HP , LENOVO , KINGSTON , LC POWER , LOGITECH , SAMSUNG , SAPPHIRE, ARMAGEDON , MS INDUSTIRAL , FANTECH , TP LINK , WD , GENIUS , BIOSTAR , PATRIOT , ZEUS , PALIT , LG , SEAGATE , CHIEFTEC , BENQ , ASROCK , NIKON , CANYON , CANON , NIKON ...
Od postojanja uspostavili smo odličan odnos sa kupcima koji nam to vraćaju poverenjem i željom da se dalje sarađuju sa nama što je ujedno i najvažniji pokazatelj uspešnosti poslovanja.

PODACI O PREUZEĆU

FROG DOO Adresa:
Bulevar kralja Aleksandra

Radno vreme:
Pon - Pet: 09-17h
Subota - nedelja: zatvoreno

Telefoni:
069/ 57-50-555
011/ 44-59-365
060/ 585-37-37
062/ 502-508

Pravna lica:
060/ 585-37-37

Servis / prijem reklamacija:
062/ 502-508

Kontakt e-mail adrese:
Fizička lica: info@frog.rs
Pravna lica: office@frog.rs
Računovodstvo: racunovodstvo@frog.rs